Leddede armbånd   lagt på et foto som ikke korresponderer i målestokk.

Leddede armbånd

lagt på et foto som ikke korresponderer i målestokk.

 
Til tross   for at armringene i all hovedsak kun lages i èn størrelse, hvilket skulle tilsi at det er ekstra krevende å finne en som passer både i komposisjon og størrelse, så er dette den unika modellen jeg lager mest av.

Til tross

for at armringene i all hovedsak kun lages i èn størrelse, hvilket skulle tilsi at det er ekstra krevende å finne en som passer både i komposisjon og størrelse, så er dette den unika modellen jeg lager mest av.

Ørehengene   som på tross av at de alltid lages i par er aldri helt identiske, og det er sånn jeg vil ha det. Der det er mest vellykket er når man aner en forskjell uten helt umiddelbart å si hva forskjellen ligger i.

Ørehengene

som på tross av at de alltid lages i par er aldri helt identiske, og det er sånn jeg vil ha det. Der det er mest vellykket er når man aner en forskjell uten helt umiddelbart å si hva forskjellen ligger i.

Et overraskende stort antall    støp jeg full av entusiasme monterer og klargjør ender i den store arkivskuffen. Å tøyle entusiasmen, være mer selektiv og fokusert er en del av øvelsen som også gjør det interessant.

Et overraskende stort antall

støp jeg full av entusiasme monterer og klargjør ender i den store arkivskuffen. Å tøyle entusiasmen, være mer selektiv og fokusert er en del av øvelsen som også gjør det interessant.